OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

U Hrvatskoj Facebook profil ima 1.900.000 osoba, a u svijetu svakih 60 sekundi 347.222 osobe pregledava Instagram novosti. Ove činjenice čine oglase na društvenim mrežama odličnim i isplativim kanalom za promociju brenda.

Pravilnim određivanjem svojih poslovnih ciljeva i skupine ljudi kojima je namijenjen Vaš proizvod ili usluga te naravno kreativnim i mudro osmišljenim oglasima, pomoću društvenih mreža, uvijek ćete biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme i to s ljudima koje zanima baš Vaše poslovanje i Vaša ponuda.


Promocijama i objavama na društvenim mrežama zainteresirat ćemo Vašu pravu publiku, te kroz zanimljiv i privlačan sadržaj njegovati stečeni odnos kako bi se korisnici što lakše i sigurnije odlučili stupiti u poslovni odnos s Vama!

 

CJENIK

Oglašavanje na društvenim mrežama.

Iskazana cijena odnosi se na kreiranje i praćenje oglašivačke kampanje na društvenim mrežama klijenta Facebook i/ili Instagram.

Na iskazanu cijenu dodaje se željeni budžet za oglašavanje koji ovisi o željenoj količini trajanja oglašivačke kampanje.

BeEve klijentu može preporučiti koliki budžet treba uložiti u oglašavanje prema ciljevima koji se žele postići oglašivačkom kampanjom na društvenim mrežama, no klijent je taj koji odlučuje o visini budžeta.

Oglašavanje na društvenim mrežama Facebook i/ili Instagram

500,00 kn

Kreiranje, postavljanje i praćenje oglasa na društvenim mrežama, analiza rezultata i izvještaj o uspješnosti kampanje.

 

+385 99 364 6001

Ulica Ante Topić - Mimare 40, 10000 Zagreb

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube

©2020 by BeEve Media. Proudly created with Wix.com