top of page
Društvene mreže 2.png

VOĐENJE POSLOVNIH DRUŠTVENIH MREŽA

Vaša tvrtka ili obrt nisu na društvenim mrežama?

Krajnje je vrijeme da se pojavite online i budete blizu svojih sadašnjih i budućih kupaca! Okrutna, ali istinita činjenica je da ukoliko Vas danas kupci ne mogu pronaći online Vi za njih ne postojite. Zato pažljivo birajte gdje ćete usmjeriti sredstva namijenjena marketingu jer su mladi ljudi, koji su odrasli uz društvene mreže, budućnost Vašeg poslovanja.

Što sve možete postići pravilnim angažmanom na društvenim mrežama:

1. oglašavanje tvrtke, proizvoda ili usluga točno ciljanoj publici uz minimalne troškove,

2. prodaja proizvoda putem Facebook trgovine,

3. prisutnost na Googleu (kupci pretražuju Google, u rezultatima pretraživanja pojavit će se i vaš link na Facebook Page),

4. više prometa na web stranici te bolje rangiranje u Google tražilici,

5. jačanje brenda te stjecanje novih kupaca i jačanje odnosa s postojećim kupcima,

6. učestalo izlaganje kupcima, redovno podsjećanje na proizvode ili usluge te mogućnost komunikacije novih proizvoda, usluga i akcija velikom broju ljudi (2019. godine Facebook profil je imalo 1.900.000 hrvatskih državljana, a ove godine je taj broj još porastao),

7. vjerovali ili ne, potencijalni kupci prate vašu aktivnost na društvenim mrežama. Zamislite njihovo razočaranje ako vas, uslijed zanimanja za vaše usluge, potraže na društvenim mrežama, a vas tamo nema, ili još gore, vaša stranica postoji, ali je u potpunosti zanemarena. Takva situacija puno govori vašim potencijalnim kupcima i vašoj zainteresiranosti za publiku, tj. o manjku iste.


Činjenica je da mnogi vaši konkurenti koriste društvene medije te im zanemarivanjem društvenih medija ostavljate slobodan pristup vašoj publici. I zato je moj savjet svima: ne izbjegavajte nove potrebe kupaca, angažirajte se na društvenim mrežama i budite tamo gdje će Vas kupci pronaći.

REFERENCE

Profilna.png
RB logo transparent.png
Logo.png
Logo plavi.png
Ancora logotip.png
Profilna.png
Logo.png
logo.png
logo-porin.png
logo original transparent.png
Profilna.png
Trgoauto logo transparent.png
Logo.png
Logo pravi.png
lux-logo.png
Profilna.jpg
Logo.png
Profilna.png
Logo_edited.png
Logotip.png
promo-set-logo.jpg
logo.png
bottom of page