top of page
Search
  • Writer's pictureIvana Mijatović ﺕﺕ

Tri Godine BeEve: Učenje, Rast i Slatki Usponi

Dragi moji,


2023. godina je iza nas, godina u kojoj je BeEve Media proslavila svoju treću godišnjicu postojanja. Sjećate li se kako se kaže da su u djetetovom životu prve tri najvažnije? Pa, isto vrijedi i za naš poslovni put. Prve tri godine bile su poput djetinjstva za BeEve, ispunjene učenjem, rastom i liječenjem "dječjih bolesti“.


U prošloj su godini neki od mojih vjernih klijenata zajedno sa mnom proslavili trogodišnju suradnju, dok su se neki tek pridružili ovom putu. Neki su projekti čak morali biti i preskočeni zbog pomanjkanja vremena što je dovelo do potrebe za pojačanjem i pridruživanja naše Nine. No, svaki klijent, bilo da je dugogodišnji suradnik, novi partner ili onaj koji je odlučio krenuti drugim putem, bio mi je važan. Svi su oni bili škola, čineći moje usluge boljima iz dana u dan.


Da bih unaprijedila kvalitetu usluga, u 2023. godini odlučila sam uložiti u sebe i pohađati tečaj Grafičkog dizajna u Algebri. Rezultat? Vizuali mojih klijenata na društvenim mrežama postali su kvalitetniji i profesionalniji. Osim toga, proširila sam ponudu na nove usluge poput dizajna logotipa, vizitki, letaka i drugih promotivnih materijala te kreiranje cjelokupnog vizualnog identiteta za firme i obrte.



Naravno, uz rad dolazi i zasluženi odmor. Predivna putovanja i uživanje u ukusnoj hrani bili su neizostavni dio prošle godine. Jer ponekad trebamo napuniti baterije kako bismo bili još bolji u onome što radimo.


2023. godina bila je godina učenja, s nekoliko padova, ali s mnogo više uspona. Sada, uzbuđena i puna energije, krećem u novu godinu. Jedva čekam vidjeti što će nam ona donijeti.


Hvala vam što ste sa mnom preživjeli prve tri. ;) Nastavljamo zajedno graditi priču BeEve.


S ljubavlju,

Pčelica Eve

27 views0 comments
bottom of page